Företaget

 

AB KARLSSONS FASADRENOVERING grundades 1970 och är familjeägt.

Huvudkontoret ligger i Ädelfors. Vi har lager i Kalmar och Linköping.
Kvalité är kännetecknet för KARLSSONS FASADRENOVERING, fasad-
företaget som arbetar med den modernaste tekniken och med utprovade material och metoder. Vi har 60 skickliga medarbetare vilka har stora kunskaper i sitt hantverk och erhåller fortlöpande utbildning när det gäller såväl arbetsmetoder som kvalitetstänkande.

Vi utför; Fasadrenovering, Fasadputs, Tegelmurning, Tegelrenovering, Fasadrengöring, Balkongrenovering samt PCB-sanering.

Omsättning 2016: ca. 110 miljoner kronor

AB Karlssons Fasadrenovering är medlem i Svenskt Näringsliv, Sveriges Byggindustri, R-Företagen och SPEF Putsentreprenörerna (ca 50 specialföretag inom puts och murning i Sverige).

Affärsidé

Vår affärsidé är att utföra fasadrenoveringar, tilläggsisoleringar samt putsningsarbeten av hög kvalité. Nöjda kunder är våra bästa referenser.

 

 

Fasadgruppen i Sverige AB

De etablerade fasadentreprenörerna STARK Fasadrenovering, i Stockholm, och AB Karlssons Fasadrenovering, i Småland, gör nu gemensam sak och blir den geografiskt största fasadentreprenören i Sverige och bildar Fasadgruppen i Sverige AB. Gemensamt omsätter man nu 300 Mkr och har 150 anställda, med uppdrag från Stockholm/Mälardalen ut i hela södra Sverige, ända ner till Skåne.

 

 

 

 

AB Karlssons Fasadrenovering Tel. 0383-460100
Malmvägen 10 E-mail: adelfors@karlssonsfasad.se
Ädelfors E-mail fakturor: faktura@karlssonsfasad.se
570 15 Holsbybrunn Org.nr: 556656-9603

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel. 0383-460100
E-mail:
adelfors@karlssonsfasad.se
E-mail fakturor:
faktura@karlssonsfasad.se
Org.nr: 556656-9603