Vi söker ny VD

Vi på Karlssons Fasadrenovering söker ny VD. Är detta något som låter intressant och som du vill veta mer om?

Om tjänsten

Som VD blir din uppgift att målinriktat leda och vidareutveckla bolaget och dess medarbetare så att strategiska och finansiella mål uppnås. Du ansvarar för att arbeta med ett långsiktigt strategiskt arbete för företaget och tillsammans med din ledning implementerar och driver du arbetet från strategi till genomförande. Rollen kommer även att kräva ett stort engagemang i affären såsom att  förvalta och vidareutveckla befintliga och potentiella kundrelationer. Självklart tar du även en aktiv del i såväl anbuds- som förhandlingsprocesserna. Vidare förväntas du engagera dig brett i hela verksamheten, vilket innebär att du även kommer att arbeta med mer taktiska och operativa frågor. 

I rollen ingår ett personalansvar för verksamhetens 90 medarbetare, varav ett tiotal direktrapporterade, som du leder, coachar och följer upp i deras dagliga arbete.

Företaget är en del av koncernen Fasadgruppen Norden AB - Sveriges största fasadkoncern. Som VD för AB Karlssons Fasadrenovering har du fullt budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar till Affärsområdeschef Fasadgruppen Sverige Syd.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig chansen att leda ett framgångsrikt företag med en dedikerad och mycket kompetent medarbetarkår på den fortsatta tillväxtresan. Du kommer till ett stabilt företag som prioriterar långsiktiga kundrelationer och kvalitet i sina leveranser, vilket resulterat i en unik och stark position på marknaden. Som VD blir du en viktig del i en marknadsledande koncern som bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna och självgående företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Om dig

Vi söker dig som är en trygg ledare som har mångårig erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla en verksamhet. Vidare har du gedigen erfarenhet av B2B-försäljning samt förhandling med goda resultat. Du har haft budget- och resultatansvar och är även trygg i ekonomiska frågeställningar. Det är klart meriterande om du har branscherfarenhet från bygg- eller entreprenadbranschen alternativt från beställarsidan, tex inom fastighetsbranschen. Vi värdesätter även erfarenhet av projektdriven verksamhet. Som person har du förmåga att skapa tillit och förtroende. Du är affärsmässig med ett kommersiellt tänk som tillsammans med ditt höga engagemang och din målmedvetenhet leder organisationen mot satta mål.

Om AB Karlssons Fasadrenovering

AB Karlssons Fasadrenovering erbjuder alla typer och puts- och murningsarbeten och är en ledande helhetsleverantör av hållbara fasader med lokal närvaro, konkurrenskraftiga priser och gedigen erfarenhet av fasader. Sen starten har hög kvalité alltid varit en ledstjärna inom bolaget. Verksamhetens omsätter cirka 135 miljoner kronor, har ca 90 medarbetare som är anställda på flera orter i södra Sverige. Företaget har sitt säte i Ädelfors.

Företaget är en del av Fasadgruppen som utgörs av drygt 20 bolag. Koncernen, som är branschledande i Sverige, omsätter cirka 2,1 MDSEK och har cirka 800 anställda.

VEM är ett rekryteringsföretag som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

För att ansöka klicka här.