Thomas Gustafsson

Projektansvarig

Thomas började i företaget som murarlärling och blev snabbt lagbas ute på arbetsplatserna. Började som projektledare 2007. Numera styr Thomas med van hand över våra projekt i Kalmar och Blekinge län, samt Öland. Gillar att hålla på med Kulturminnesmärkta renoveringar i vilka han har mycket stor erfarenhet och kunskap. Totalt 26 år i Karlssons.
Favoritfasad: Hubendickska Huset Karlskrona

Jonas Bergvall

Projektansvarig

Efter murarutbildningen började Jonas som lärling. Han har arbetat som lagbas och även haft hand om servicejobben i Jönköpings län. Jonas började som projektledare 2013 där han ansvarar över de flesta av våra tegeljobb i Jönköpings och Östergötlands län men har även hand om en del putsjobb. Totalt 23 år i Karlssons.

Favoritfasad: Kvarteret Algen

Marcus Virebrand

Kalkyl

Marcus började hos oss i september 2018. Han arbetar med våra kalkyler för murning och putsarbeten samt arbetsberedning för offerter som lämnas och utförs från Ädelfors. Marcus kommer från elbranschen där han har arbetat med olika ledande befattningar.

Favoritfasad: Victor Emmanuel II National Monument

Robert Ek

Projektansvarig

Robert kommer från fordonsindustrin där han arbetat som verkstadschef. Han började på Karlssons Fasad under 2017. Robert ansvarar för våra projekt i Östergötland men även för projekten tillsammans med Peab PGS. 

Favoritfasad: Favoritfasad fattas

Henrik Jönsson

Avdelningschef Skåne

Henrik har en bred erfarenhet från mur- och putsbranschen efter att ha arbetet på flera Mur & Putsföretag i Skåne. Han är utbildad murare och har därefter vidareutbildat sig till byggnadsingenjör. Henrik började på Karlssons Fasadrenovering år 2015. Han fixar de flesta av Karlssons offerter i Skåneregionen samtidigt som han även är projektledare på ett flertal objekt. 

Favoritfasad: Marques de riscal

Lars-Åke (Nocke) Olsson

Projektansvarig

Nocke är utbildad murare och har jobbat på Karlssons i 24 år. Nocke har genom åren hållit i de flesta arbetsplatserna i Skåne samtidigt som han varit lagbas själv. Har arbetat som tjänsteman i firman i 3 år. Har jobbat med de flesta putssystem som funnits på marknaden de sista 25 åren.

Favoritfasad: Österbergska gården

Peter Mjösberg

Projektansvarig

Peter började arbeta som murare redan 1983. Under åren 1989-1996 arbetade han på Karlssons Fasadrenovering som murare innan han startade eget företag. Nu har han valt att komma tillbaka till oss på Karlssons och arbeta som projektledare. Peter kommer tillsammans med Thomas att driva projekten i Kalmar och Blekinge län. 

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida