Murning

Vi utför tegelrenovering i Jönköping, Linköping, Malmö och andra delar av södra Sverige

Är du i behov av tegelrenovering i Jönköping, Linköping, Malmö eller i andra delar av södra Sverige? Då ska du kontakta oss på Karlssons Fasadrenovering om du vill få ett professionellt resultat! Murade fasader är en av våra specialiteter där vi besitter stor kompetens och lång erfarenhet. Murning är något som syns överallt i samhället och för att resultatet ska bli både estetiskt tilltalande och hållbart behövs både erfarenhet och utbildning - detta är något som vi på Karlssons Fasadrenovering kan erbjuda! Vi åtar alla våra uppdrag med stor omsorg och ser inga andra alternativ än att uppnå högsta kvalitet.

Att mura är vårt ursprung. Med dagens metoder ges även en nästintill underhållsfri fasad för lång tid framåt. Murade fasader är ur ett livscykelperspektiv bland det mest ekonomiska man kan välja för sin fastighet. Vi kan vara behjälpliga vid både omfogning, förankring och tilläggsisolering av tegelfasad. På Karlssons Fasadrenovering arbetar vi förstås oberoende av leverantörer och kan därför erbjuda alla former av tegel – i storlek, form, färg och struktur.

Att mura fasader är bara en del av vår kompetens, vi murar även socklar, skalmurar, innerväggar, utfackningsväggar, glas-betong och kan förstås också skapa spännande innemiljöer.

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka hela tiden. Numera finns också många duktiga tillverkare och en fantastisk variation. Det gör att man idag också har stora möjligheter att hitta lösningar till både utmanande arkitektur som struktur och färg.

Det finns flera anledningar till att välja murning med tegel idag. En stor fördel är att en byggnad som har murats sällan behöver underhållas och genom att mura en fasad bli exempelvis ett hus mer brandsäkert. En annan fördel med tegel är att det är ett naturligt material som har nyttiga värmeegenskaper, vilket innebär att ett tegelhus blir svalt under årets varma månader med det håller värmen när kylan tränger sig på. Det positiva med en murad fasad är att den kommer att föra bort eventuell fukt och därmed minskar risken för mögel.

Vi på Karlssons Fasadrenovering utför tegelrenovering med omsorg om såväl kunden som byggnaden! När du anlitar oss så kan du lita på att arbetet blir väl utfört och att resultatet blir hållbart och tilltalande!

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer. 

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen