Putsning

Vi utför putsarbeten i Jönköping, Linköping, Malmö och andra delar av södra Sverige

Fasaden är det yttersta skyddet för en byggnad och skyddar mot väder och vind – en välputsad fasad gör att byggnaden ser bra ut och håller länge. Karlssons Fasadrenovering utför putsarbeten på alla typer av byggnader åt kunder i södra Sverige. Med kundens önskemål och byggnadens behov i fokus ser vi till att resultatet blir det bästa!

I restaureringsuppdragen arbetar vi varsamt med ursprungliga hantverksmetoder och material, som ofta blandas på plats. Här arbetar vi ofta med att dokumentera och återskapa sådant som är på väg att få förlorat. Rusticeringar, listverk, omfattningar, takfot, ornament, putsmålningar (s.k. sgraffitto) och övriga putsade ytor. Vi samverkar i dessa projekt ofta med byggnadsantivkarisk expertis för att säkerställa rätt metoder och tillvägagångssätt.

Vi har även kompetens och lösningar för yngre fasader. Det kan vara att hitta innovativa lösningar på 50-70-talets snabba bostadsuppbyggnad, ofta kopplat till smarta energiförbättringar. Här finns t.ex. allmännyttans stora bestånd och många av våra bostadsrättsföreningar. Här undersöker vi noggrant och tar fram alternativ som fungerar för den enskilda fastigheten/beståndet. Det är inte bara val av putssystem utan val av tilläggsisolering eller samverkande åtgärder som byte till moderna energifönster eller åtgärder på taken.

På Karlssons Fasadrenovering arbetar vi med de allra modernaste fasadsystemen, där både extra tätningar och ventilering ingår utöver smarta isoleringslösningar. Provade system som klarar Boverkets tuffa regler. Både projektering och utförande sker i nära samverkan med de olika tillverkarna, som också utbildar och ibland även certifierar vår personal i sina system.

Är du i behov av putsarbeten på en byggnad i Jönköping, Malmö, Linköping eller andra delar av södra Sverige? Då ska du inte tveka på att kontakta oss på Karlssons Fasadrenovering. Vi har den erfarenhet, kunskap och skicklighet som krävs för att du ska kunna känna dig stolt över din fasad! Vi erbjuder olika typer av putsarbeten. Även om det är en fasads yttre och dess färg som möter ögat och ska vara tilltalande så betyder inte det att egenskaperna i fasaden får åsidosättas. Fasaden ska ju utsättas för olika typer av väder och vind samtidigt som den ska fungera isolerande. Vi erbjuder personliga lösningar så att det blir så som du vill ha det! Det finns olika strukturer och färger att välja mellan vid olika putsarbeten. Oavsett om det är ett privathus, en kyrka, en fastighet med lägenheter eller någon annan typ av byggnad så kan du kontakta oss på Karlssons Fasadrenovering där det är dags för putsning! Ge din byggnad ett rejält ansiktslyft genom att rusta upp fasaden ordentligt! Då kommer du att slippa kostnader för underhåll och kan njuta av fasaden i flera år framöver.

Karlssons Fasadrenovering har sedan starten strävat efter hög kvalité, oavsett vilket uppdrag det handlar om. Vi arbetar alltid med omsorg om såväl kunden som om den byggnad vi ska arbeta med och allt utförs med största noggrannhet för att bästa möjliga resultat ska uppnås. Något annat är inte det inte på tal om!

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer. 

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen